Rebina Biru

"senyum|ceria|hepi²"

“eh jom makan mee bandung umah MB nk!”

on October 3, 2008

Dikala syawal menjelang, sudah pasti ramai yang berpeluang membuat rumah terbuka. Nah pelbagai aneka jenislah makanan yang dihidangkan. Makanlah para tamu dengan hebatnya, sedang ada lagi open house selepas ini…


6 responses to ““eh jom makan mee bandung umah MB nk!”

  1. Nor Adlinda Omar says:

    Mee bandung tu nampak sedap…popular gak MB ni

  2. shinja says:

    Terima Kasih ye cik Linda kerana sudi ziarah ke blog yang entah apa-apa ni..
    Haa jgn tak tau, mee bandung ni serius sedap. Nak kata popular tu tak de la sangat. hahaha..

  3. JuliaNa says:

    yang conteng2 kat bawah tu ucapan raya ke??nape pakai A4 je??

  4. shinja says:

    eh xde la, dorang sain & tulis2 ucapan dalam kad raya yg di buat dengan kad manila la cik JuliaNa. Myb saya tangkap gambar dalam posisi cmtu, so nmpk cm bentuk A4 kn? Maaf..

  5. alifdalmim says:

    rumah MB??da tukar nama ke??bagus la..hehehe

    mee bandung..teringat mee jawa ibu (isteri ustaz osman)..

  6. shinja says:

    Owh ni untuk pengetahuan saudara aDam, umah MB tu maksdnya MaMa Busyro. So nama singkatnya MB. Ok eh, faham eh?

    Hai Mee Jawa ibu buat eh? Wah!! t’bayang r. Bestnya kn? Nak sgt rasa masakan mee jawa ibu. Hai bila la eh?..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

a wife, a mom and a student~

catatan seorang ibu yang dah tak berapa muda~

Bayan

bicara rasa sang bayan

DropShort

A Pit Stop For Short Attention Span

%d bloggers like this: