Rebina Biru

"senyum|ceria|hepi²"

من انا؟

Nama : Mohd Amzari Zharfan Bin Amran

Tarikh Lahir : 27 / Julai / 1985

Email : shinja_takeda@yahoo.com

Facebook: http://facebook.com/RebinaBiru


28 responses to “من انا؟

  1. nadiah says:

    bebenor nyer tak de pape komen pun mesti best kan duk kat sane mcm2 ade……..ana doakan akhi berjaya dalam ape jua bidang yang akhi ceburi………salam.moga ukhwah yang di jalinkan dapat dikekalkan…..

  2. fiena says:

    lo….c hamzari ke????????patutla pun…ingatke sape tadi….ni kak fiena dak usul dulu……….kenal tak????best sambung belajar ek….ana dah keje kat putrajaya skarang…k gud luckkkkkkkkkkkkk

  3. shinja says:

    Salam alaik,
    hai kak Fiena,..hmm alhmdlh aMz kt sini ok2 je.Klo nk ikuti cerita aMz di sini, selalu2 la lawat ke blog ni..Terima Kasih atas sokongan anda.

  4. diarisenja says:

    datang melawat..hee~ saya add ya..=)

  5. shinja says:

    trm kasih…Moga kita sama2 memeriahkan keadaan dunia blog.YiHaa!!

  6. yasminyusof says:

    Assalamulaikum..thanks for e-mail me your latest post..it was very impressive to read..saya dah pun baca post2 awak yang lain, pun best juga..salam perkenalan saya ucapkan..

  7. shinja says:

    Salam Alaik..oh afwan, insyalh moga kita sama2 berkongsi sedikit ilmu & pengalaman..Salam perkenalan juga saya ucapkan..

  8. ktom says:

    Salam Shinja,

    Apa khabar?

  9. shinja says:

    Salam ktom..
    Alhmdlh sy sihat2 je. Kamu pula cmne? sihat ke? Hmm awk ni siapa eh? Salam Perkenalan.

  10. Azhar says:

    Askom…..
    mak ngan abah ngah tengok blog yop.Eksyen betol nangkap gambor 2.

  11. shinja says:

    Salam..
    Ala bila lagi aku nak tangkap gambo banyak2..

  12. Azhar says:

    askom…..
    kat mlaysia ari 2 dah tangkap banyak2.kat saner pun nak tangkap banyak2?

  13. al-jamilah says:

    salam…
    maaf ganggu… cume sekadar teguran dan peringatan je ni… sama-sama kita perbetulkan yang salah…

    1- jangan tulis ‘askum’ / ‘akum’…
    tulislah dengan lengkap ‘assalamualaikum’ @ salam… kerana ‘askum’ = celakalah kamu

    2- Muhammad, jangan ditulis ‘mohd’, kerana ‘mohd’ = anjing bermulut besar.

    3- ALLAH jangan ditulis 4JJl (kebiasaan diguna dalam SMS).. tetapi, tulislah ALLAH.. kerana 4JJI = “For Judas Jesus Isa al-Masih”

    4- jangan tulis ‘mecca’, kerana = ‘rumah anggur / bir’. tulislah mekah

    5- jangan kata ‘mosque’, tapi MASJID kerana organisasi Islam menemukan bahawa ‘MOSQUE’ = nyamuk….

    sekian.. kalau ada kesilapan @ kesalahan, maafkan saya…
    kalau ada penambahan bagitaulah saya…😀

    sedia menerima teguran….

  14. Sya Yusof says:

    hye..thanks anta wish beday i..
    hmm nice😀
    nnt ble u rajin..lawat la blog i eyh😀

  15. shinja says:

    al-jamilah :- Terima kasih atas teguran anda. Akan saya perbetulkan mana yang silap tu eh.

    Sya Yusof :- Eh ok je. sama-sama. InsyaAllah kiranya saya ada masa, saya akan lawat blog anda.

  16. ummuhadhra says:

    salam.. wahhh… syoknye.. nk jadi jutawan gak.. tapi x tau cmne carenye..

    lawat la blog saya yg serba kekurangan…

    namun ada ckit persamaan..

    “TEBARKANLAH KEHIJAUAN D MUKA BUMI”

    HAHHA.. 2 yg same.. k.. slam perkenalan.. wasalam..

  17. shidah says:

    salam perkenalan

  18. ABU SAIF says:

    Assalamualaikum WBT.

    Alhamdulillah. Hebat tuan-tuan dan puan-puan di Mu’tah sekarang ini🙂

    Salam hormat

  19. shinja says:

    Salam Alaik…

    Alamak ust hasrizal la.huhuuh..terima kasih ustaz datang ziarah ke blog ana yang tak seberapa ni.:)

    Alhamdulillah kami di sini baik-baik sahaja.

    Salam hormat juga😉

  20. am says:

    salam akhi…=)

  21. sallih says:

    salam perkenalan tuan.
    terjumpa blog ni sewaktu sdg search info pasal turki.teringin nak kesana bulan may nanti.need some advise.

  22. shinja says:

    am:- Salam, ye saya akhi di sini😉

    sallih:- Salam Perkenalan.. Hmm boleh je, silakan. Ada apa yang boleh saya bantu tuan?

  23. mun says:

    hai amzari…boleh berkenalan
    awak nampak tampan lah…hua3

  24. ummuqudwah says:

    salam ziarah..

  25. i.. says:

    Hye Cik AmZ ape khabar????semakin tampan nampak.ape rahsiany??hu3

  26. hanna says:

    Assalamualaikum anakanda,ini bonda hanna..bonda nak byk info dr anakanda later.bonda punya syarikat travel…info tu nanti utk ikhwan ikhwan kita di Malaysia tahu.Bonda doakan anakanda sihat waafiat dan tekun belajar….Wassalam

  27. shinja says:

    mun:- hi mun..ai nak berkenalan eh? napa tak cukup berkenalan ke?huhu..ko memang kan mun..
    ummuqudwah:- salam & selamat ziarah ke blog ni. Terima kasih atas sokongan😉
    i.. :- Hey u, Alhamdulillah i sihat je. U sihat ke? Eh tak ada apa-apa rahsia la. Biasa-biasa sahaja..
    Bonda Hanna:- Wassalam alaik, harap bonda hanna di sana sihat-sihat sahaja disamping keluarga tersayang. Eh info di dalam blog saya ini hanya biasa-biasa sahaja bonda, banyak sangat yang kurang & memerlukan lebih lagi tunjuk ajar dari sifu-sifu hebat seperti bonda antaranya. Terima kasih atas ziarah bonda ke blog ini. Syukran atas doa bonda tersebut. Moga bonda juga berjaya dalam kehidupan & dimurahkan rezki derta sihat-sihat selalu, ameenn Ya Robb..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

a wife, a mom and a student~

catatan seorang ibu yang dah tak berapa muda~

Bayan

bicara rasa sang bayan

DropShort

A Pit Stop For Short Attention Span

%d bloggers like this: